DIAMOND LEAGUE WESTERN

BELANGRIJKE MEDEDELING: INSCHRIJVINGEN EN RESERVERINGEN VERIFIËREN!

Het lijkt erop dat vanwege een omissie in de programmatuur niet alle inschrijvingen en/of reserveringen voor camping, box en/of BBQ voor DLW 2018 correct zijn verwerkt. Daarom is besloten dat nog kan worden ingeschreven voor de WRAN-, APHA-, ApHC en DLW klassen tot woensdag 23 mei aanstaande 20:00 uur. Er kan niet meer worden ingeschreven voor de NRHA klassen.
Wij verzoeken een ieder die geen bevestiging heeft ontvangen van zijn inschrijving en/of reservering vriendelijk doch dringend om uiterlijk woensdag 23 mei aanstaande contact op te nemen met Ria de Vos ofwel telefonisch of door een App of SMS bericht te sturen naar +31 (0) 683 259 095 of via een persoonlijk bericht via facebook.


31 mei – 3 juni 2018 – Manege Het Keelven

Wij zijn verheugd te melden dat Diamond League Western 2018 zal plaatsvinden op Manege Het Keelven in Someren. Deze prachtige moderne accommodatie beschikt over een binnenrijbaan van 30 x 60 meter (hoofdarena), een binnenrijbaan van 20 x 40 meter, een binnenrijbaan van 20 x 40 meter met reiningbodem, een buitenrijbaan van 50 x 70 meter, een buitenrijbaan van 30 x 70 meter, een stapmolen, en een longeercirkel. De locatie heeft vaste boxen ter beschikking en beschikt over 3 wasplaatsen met warm water. Het terrein beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor zowel deelnemers als bezoekers. Ook voor standhouders is voldoende ruimte voorzien. Op het aangrenzende weiland kan een camping worden ingericht.
Diamond League Western 2018 biedt volop competitie. Op het programma staat een dubbel gejureerde WRAN wedstrijd, een APHA goedgekeurde wedstrijd, een ApHC goedgekeurde wedstrijd, een NRHA goedgekeurde wedstrijd, Para Reining (WPR) en DLW klassen.
Nadere informatie en inschrijfformulieren volgen zo spoedig mogelijk. Houd de website en onze facebook pagina goed in de gaten.