Programma DLW 2019 gewijzigd

Uit organisatorisch oogpunt heeft het management van Diamond League Western 2019 besloten het evenement van 4 dagen terug te brengen naar 3 dagen. Omdat wij toch alle uitgeschreven klassen willen bieden (APHA, ApHC, WRAN, WPR en DLW), betekent dit dat het programma een beetje onder druk komt te staan. Daarom zullen de diverse onderdelen over de verschillende ons ter beschikking staande rijbakken worden verdeeld, waardoor de beschikbare tijd optimaal zal worden benut. Het programma start nu op vrijdag 31 mei om 17:00 uur met de paid warming op. De locatie is toegankelijk vanaf 12:00 uur. Op zaterdag 1 en zondag 2 juni wordt de competitie verreden. Er kan nog worden ingeschreven tot en met 29 mei aanstaande.

Het aangepaste programma en de diverse inschrijfformulieren zijn te vinden onder de knop ‘Ruiters’.