DLW Buckle & Saddle Challenge 2018-2019 III

De derde voorronde van de Diamond League Western Buckle & Saddle Challenge 2018-2019 wordt op 24 en 25 november verreden bij Beau Dandy’s in Woudenberg (NL). In alle uitgeschreven disciplines wint de ruiter die na het verrijden van de finales de meeste punten heeft behaald een buckle, met uitzondering van Ranch Trail. In deze discipline ontvangt de winnaar een borsttuig en hoofdtel. Bij het vaststellen van de winaars wordt geen onderscheid gemaakt tussen Amateur- en Open ruiters. Na het verrijden van de finales op DLW 2019, welke van 30 mei tot en met 2 juni 2019 plaatsheeft, wordt de allround winnaar bekend gemaakt en deze wint een Trophy zadel.
De huidige tussenstand is als volgt.
Western Horsemanship: Marloes Hoff.
Trail: Tessa Harren.
Western Pleasure: Robyn Barkey.
Ranch Riding: Viola Barkey.
Ranch Trail: Stefanie van Leeuwen.
Reining: Heleen Prinsen.
Allround: Fleur Medema.

Aanvullende informatie is te verkrijgen bij Ria de Vos via 31 (0) 683 259 095 of via info@beaudandys.nl.

Entry form