Update DLW Buckle & Saddle Challenge 2018-2019

In de aanloop naar Diamond League Western 2019, dat van 30-05 tot en met 02-06 2019 plaatsheeft, organiseert het DLW team 4 wedstrijden waarop de onderdelen Western Horsemanship, Western Pleasure, Trail, Ranch Trail, Ranch Riding en Reining worden uitgeschreven in zowel de Amateur- als Open divisie. Deze wedstrijden gelden als voorronde voor de finales welke op DLW 2019 worden verreden. De combinatie met het hoogste aantal punten in elke discipline wint een Buckle, met uitzondering van Ranch Trail; in deze discipline is een borsttuig en hoofdstel te winnen. Na het rijden van de finales wordt de Allround Champion en winnaar van een Trophy zadel bekend gemaakt.
Om in aanmerking te komen voor deze prijzen moet een combinatie aan 3 van de 4 voorrondes hebben deelgenomen. De eerste voorronde is al verreden, de tweede voorronde wordt aanstaand weekeinde bij Beau Dandy´s in Woudenberg verreden, de derde voorronde wordt op 24 en 25 november verreden. De datum voor de vierde voorronde staat nog niet vast. Op dit moment gaan de volgende ruiters aan de leiding.
DLW Amateur Western Horsemanship: Robyn Barkey.
DLW Open Western Horsemanship: -.
DLW Amateur Western Pleasure: Robyn Barkey.
DLW Open Western Pleasure: Marloes Hof.
DLW Amateur Trail: Tessa Harren
DLW Open Trail: Danielle van Leeuwen.
DLW Amateur Ranch Trail: Karin Korpel.
DLW Open Ranch Trail: Fleur Medema.
DLW Amateur Ranch Riding: Viola Barkey.
DLW Open Ranch Riding: Viola Barkey.
DLW Amateur Reining: Heleen Prinsen.
DLW Open Reining: -.
Om voor aanstaand weekeinde nog in te schrijven kan je contact opnemen met info@beaudandys.nl.