DLW Buckle & Saddle Challenge 2018-2019

In de aanloop naar Diamond League Western 2019 organiseert het DLW team 4 wedstrijden waarop de onderdelen Western Horsemanship, Western Pleasure, Trail, Ranch Trail, Ranch Riding en Reining worden uitgeschreven in zowel de Amateur- als Open divisie. De wedstrijden worden dubbel gejureerd volgens de WRAN regelgeving en er wordt een puntensysteem gehanteerd. Deze 4 wedstrijden gelden als voorronde; de finales worden gereden op DLW 2019.
De combinatie met het hoogste aantal punten in elke discipline wint een Buckle, gesponsord door Eurohorse, met uitzondering van Ranch Trail. In deze discipline wint de combinatie met de meeste punten een borsttuig en hoofdstel, gesponsord door UHG. Bij het vaststellen van de winnaars wordt geen onderscheid gemaakt tussen Amateur- of Open ruiters. Op DLW 2019 wordt tevens bekend wie Allround Champion is en deze wint een Trophy zadel, gesponsord door DLW in samenwerking met Eurohorse. Om in aanmerking te komen voor deze mooie prijzen, moet een combinatie aan 3 van de 4 wedstrijden die aan DLW 2019 voorafgaan hebben deelgenomen.
De eerste 3 wedstrijden worden gehouden op 1 en 2 september, 20 en 21 oktober en 24 en 25 november, allen bij Western Stables Beau Dandy’s in Woudenberg, in combinatie met een WRAN-C wedstrijd. De WRAN L5, L4 en L3 klassen worden steeds op zaterdag uitgeschreven, de WRAN L2, L1 en DLW klassen op zondag.

Inschrijfformulier

Patterns – DLW Challenge Round 1

Patterns – WRAN September