Diamond League Western 2018 verplaatst naar Het Keelven

Wij zijn verheugd te melden dat Diamond League Western 2018 zal plaatsvinden op Manege Het Keelven in Someren. Deze prachtige moderne accommodatie beschikt over een binnenrijbaan van 30 x 60 meter (hoofdarena), een binnenrijbaan van 20 x 40 meter, een binnenrijbaan van 20 x 40 meter met reiningbodem, een buitenrijbaan van 50 x 70 meter, een buitenrijbaan van 30 x 70 meter, een stapmolen, en een longeercirkel. De locatie heeft vaste boxen ter beschikking en beschikt over 3 wasplaatsen met warm water. Het terrein beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor zowel deelnemers als bezoekers. Ook voor standhouders is voldoende ruimte voorzien. Op het aangrenzende weiland kan een camping worden ingericht.
Diamond League Western 2018 biedt volop competitie. Op het programma staat een dubbel gejureerde WRAN wedstrijd, een APHA goedgekeurde wedstrijd, een ApHC goedgekeurde wedstrijd, een NRHA goedgekeurde wedstrijd, Para Reining (WPR) en DLW klassen.
Nadere informatie en inschrijfformulieren volgen zo spoedig mogelijk. Houd de website en onze facebook pagina goed in de gaten.